El Pleamar Vintage Market d’Altafulla torna aquest cap de setmana

Inclourà 70 parades, música, oci, lleure i actuacions en directe

Per . Actualitzat el

Altafulla ho té tot a punt per acollir per quarta edició consecutiva el Pleamar Vintage Market, que s’ha convertit en una cita ineludible en la Setmana Santa del municipi. A més, enguany arriba carregat de música i actuacions en directe amb artistes d’un reconegut prestigi.

 

Destaca la participació de HHFunky Dj (dissabte 31 a les 13h); David Monoman Dj (dissabte 31 a les 17h), Miqui Puig Dj (diumenge 1 a les 13h), i de Dijei Luna (diumenge 1 a les 17:30h); i les actuacions en directe de La Soul Machine (dissabte 31 a les 18:30h) i de The viagra online usa Excitements (diumenge 1 a les 19h). També hi haurà sessions de diferents punxadiscos durant les dues jornades a les 11 del matí, i una classe oberta de lindy hop a càrrec de Tgn Swing.

 

La mostra, que organitza l’Associació Pleamar i les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, ha ampliat enguany els horaris, on dissabte 31, començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins les 22h de la nit; i diumenge 1, que començarà també a les 11h del matí fins les 21h de la nit. El mercat Vintage estarà format per unes 70 parades, diferenciades per zones d’alimentació “eat street”, discos vinil “vinil corner”, i la zona infantil “kids zone”, amb articles de segona mà, antiguitats, articles vintage, upcycling, artesania, vinils, llibres, mobles, brocanters, i un ampli ventall de food trucks. Tampoc hi faltaran les activitats per als més petits on, en aquesta edició, a banda dels Petits Cavalls, també es podrà gaudir dels Jocs Gegants de Fusta a la plaça Consolat de Mar.

 

Recentment, l’associació ha estrenat el seu propi portal web http://www.pleamarmarket.com on es pot seguir l’actualitat de la mostra.