La Tarragonina, una nova cervesa que guarda un secret

Per . Actualitzat el

«Som una empresa petita i hem de portar la creativitat al límit», això ens diu el Pol Martí, responsable de la cervesa Tarragonina, quan li preguntem pel llapis i el secret que amaga el nou beuratge de proximitat. Sabem que es tracta d’una cervesa d’estil Spirit Flavoured Ale elaborada a la província de Tarragona, de fermentació natural, sense additius i sense pasteuritzar. La campanya d’expectativa prèvia al llançament de la cervesa va consistir a fabricar més de 10.000 llapis serigrafiats amb la frase: TARRAGONÍ/NA + LLAPIS = SECRET DE CIUTAT i repartir-los formulant la següent pregunta: «Pots guardar un secret?». Si la resposta era afirmativa, entregaven el llapis, en cas contrari, l’entrevistat marxava amb les mans buides.

Aquesta acció ja va generar prou rebombori gràcies a la viralització dels vídeos, però no es tractava d’un simple element publicitari. El llapis és l’eina que farem servir per descobrir què amaga la Tarragonina: «cal que la proveu en una terrassa on el cambrer us portarà la beguda amb un llapis i us explicarà què heu de fer», diu el Pol deixant-nos amb la incògnita.

El que sí que sabem del cert és que el primer cap de setmana de la Tarragonina ha estat un èxit. «Vam començar el passat divendres i aquest cap de setmana s’ha venut tot», admet el Pol que està repartint per la ciutat mentre ens atén. Ja fa anys que buy female viagra es dediquen a distribuir productes de proximitat i, «veient que hi havia una oportunitat, vam decidir fer cervesa». Si ens fixem en la descripció que se’n fa a la web, veiem que «l’estil d’aquesta cervesa, pretén revolucionar el sector de les artesanes oferint un nou concepte basat en la combinació d’ingredients poc habituals que ens obren un ventall d’aromes i sabors totalment desconeguts fins ara».

Es tracta d’una cervesa «molt aromàtica i complexa de tonalitat groguenca clara i dotada d’uns reflexos verdosos molt característics d’aquest producte. De sabor suau, es tracta d’un estil que permet ser degustat a qualsevol moment del dia». Per més informació caldrà seguir les instruccions del Pol i gaudir-la glop a glop en una terrassa.