Comença la temporada de creuers

Aquest dimecres 28 de març atraca al Port de Tarragona la primera de les 55 embarcacions que s’esperen per aquest 2018

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona arrenca el dia 28 d’aquest mes una temporada de creuers sense precedents. El primer creuer, ‘Pearl II’, de la companyia Saga Cruises, arribarà a les 8 del matí procedent de Barcelona i sortirà a les sis de la tarda cap a Cadis. Té una capacitat per a 620 passatgers i una eslora de 164,35m.

El Pearl II serà el primer dels 55 creuers que s’espera que facin escala enguany al Port de Tarragona, una xifra que representaria un increment del 49% respecte a la temporada 2017 (37 embarcacions). El nombre de passatgers previstos també significa un important creixement, ja que se n’esperen 80.000, un 56% més que en l’anterior temporada (més de 51.000).

Enguany, a més, es dona la circumstància que hi haurà quatre dies en què coincidiran dos creuers al moll de Llevant: el 18 de maig, el 14 i el 16 de setembre i el 26 d’octubre.

El Port i la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada van estar presents a principis d’aquest mes de març a la Seatrade Cruise Global, la fira de creuers més important d’àmbit internacional, que enguany es va celebrar a Fort Lauderdale (EUA). Els representants de la ciutat van poder constatar que el projecte Costa Cruceros 2017 s’ha erigit com un referent dins el sector, projectant Tarragona viagra belgique com a port base (embarcament i desembarcament de passatgers). Cal destacar, a més, que l’interès directe de grans navilieres per operar a casa nostra demostra el bon moment que està vivint la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada. De fet, s’ha obert la porta a grans companyies que fins ara no consideraven Tarragona com una opció en els seus itineraris i s’han tancat acords amb diferents empreses de creuers que preveuen consolidar molt positivament les temporades 2019 i 2020.