PortAventura enceta temporada amb novetats

Ferrari Land disposarà d’una flamant àrea infantil amb cinc atraccions

Per . Actualitzat el

PortAventura World ha inaugurat avui amb un espectacle i desfilada de benvinguda a la zona de Mediterrània, la temporada 2018 del resort. Des d’aquest moment, i amb un calendari ininterromput fins a final d’any, es posen en marxa PortAventura Park i Ferrari Land, els hotels i tota l’experiència d’oci familiar del resort.

Entre les principals primícies de la temporada, que faran gaudir a tots els membres de la família, destaquen la nova àrea infantil a Ferrari Land, la celebració del 20 aniversari de Woody i l’arribada de l’aventurer Tadeo Jones i els seus amics al resort.

Cada any aquestes novetats se sumen a l’oferta que converteix PortAventura World en una destinació de vacances únic, on les famílies de tot Europa vénen a gaudir de la proposta d’oci, allotjament i restauració més completa en els seus tres parcs temàtics i cinc hotels.

Novetats de la temporada 2018

 

El 20 d’abril s’obrirà al públic la nova zona infantil de Ferrari Land, on els més petits podran gaudir d’una autèntica acheter cialis experiència Ferrari. Ambientada en el famós món de les carreres i de l’Cavallino Rampant, comptarà amb 5 noves atraccions que encarnen l’esperit de l’escuderia italiana.

Junior Xarxa Force és una mini muntanya russa hereva de l’icònic Xarxa Force que permetrà als nens sentir la mateixa sensació de velocitat de l’accelerador vertical adaptada a totes les edats. Kids ‘Tower, una torre de rebot i caiguda lliure de 9m i Crazy Pistons, atracció inspirada en el moviment dels pistons d’un autèntic motor Ferrari. Al costat d’aquestes, els visitants de la nova àrea podran gaudir d’altres dues atraccions que afegeixen més adrenalina a l’experiència: Champions Race, una divertida oportunitat perquè tota la família pugui sentir la sensació de conduir un mític Ferrari 250 Testa Rossa i Flying Race , una atracció per a intrèpids petits pilots.

 

En 2018 es compleixen 20 anys de l’arribada de Woody Woodpecker a PortAventura World, un aniversari molt especial, del qual s’ha convertit en el personatge més estimat del parc. Per celebrar-ho, aquest estiu obrirà al públic la Casa de Woody, en què tota la família podrà gaudir d’aquesta novetat i fer-se fotos amb l’estrella del parc.

Tadeo Jones arriba al resort

PortAventura World ha arribat a un acord amb Mediaset Espanya a través del qual els personatges de l’exitosa saga cinematogràfica d’animació Tadeo Jones, produïda per Telecinco Cinema, cobraran vida al resort a partir del proper estiu. L’acord, els detalls s’anunciaran pròximament, inclou la participació en els espectacles del resort ia través de la seva extensa línia de productes derivats dels personatges més carismàtics de ‘Les aventures de Tadeo Jones’ i ‘Tadeo Jones 2. El secret del Rei Mides ‘, les dues pel·lícules espanyoles d’animació més taquilleres i més vistes del nostre país. La presència de Tadeo Jones i els seus inseparables companys d’expedició faran les delícies dels més petits com ja ho han fet a la gran pantalla.

Nous espectacles 2018

Un altre any més, PortAventura World renova la seva oferta d’espectacles. Entre les novetats destaquen Dance Revolution 2 al Gran Teatre Imperial de la Xina, un viatge a través de l’evolució de la dansa en els darrers 20 anys, ple de balls, acrobàcies i la millor música de tota una vida. També destaca Can Can Show en el qual acció, ritme, i diversió tenen lloc a l’interior d’un mític Saloon del Far West i Nit de Foc a Tahití en Polinèsia, un ritual tribal que emociona a ritme de tambors.

Balanç de la temporada 2017

En 2017, gràcies a l’èxit per l’obertura del tercer parc del resort, Ferrari Land, PortAventura World va incrementar substancialment el nombre de visitants fins a arribar als 4,7 milions de visites previst, amb un creixement del 19% respecte a l’any anterior. El Mercat nacional va créixer un 19%, mentre que el mercat internacional es va incrementar un 21%. El pes dels mercats internacionals pel que fa al total de roomnights va seguir creixent un any més fins a arribar al 52% del total.

El 2018, PortAventura World seguirà creixent i superarà els 5 milions de visites al resort.

A l’àrea de congressos, convencions i esdeveniments corporatius, també ha estat un any d’excel·lents resultats per a la divisió de Business & Events de PortAventura World. En 2017 es van organitzar un total de 259 esdeveniments que van acollir a 69.000 participants. PortAventura va ser el lloc escollit per Seat, Nike, HP, SoftWareONE, laboratoris ABBOT o Nestlé, entre altres companyies per realitzar els seus esdeveniments corporatius.