Més de 300 persones omplen l’Aula Magna de la URV en el tercer concert d’El cor a la veu

Per . Actualitzat el

El passat dissabte, 17 de març, l’Aula Magna de la URV va acollir un altre concert, el tercer, del cicle El cor a la veu, amb la presència sobre l’escenari de la Coral Concordie, dirigida per Montserrat Rios, i l’Orfeó de la URV, sota les ordres de Núria Giménez, que van omplir a vessar la sala. Les més de 300 persones que van assistir al concert van poder gaudir d’un repertori variat i representatiu dels diferents estils que ofereixen els cors tarragonins. Músiques que transportaven a diferents parts del món, com Pokare kare, i a altres temps, com Tourdion (segle XVI) –interpretades per la Coral Concordie– van conviure amb peces tan conegudes i sorprenents com Piel canela o l’Himne dels pirates –propostes de l’Orfeó de la URV–. Ambdues formacions van fer un cant comú, titulat Noyana, una preciosa cançó sud-africana.

El pròxim concert tindra lloc dissabte 24 de març a les 19 hores.