Èxit de participació en la 7a Plantada Popular al riu Francolí

Per . Actualitzat el

Més de 800 persones van participar al llarg del matí del dissabte dia 17 de març en la 7a Plantada Popular al riu Francolí, organitzada conjuntament per Fundación Repsol i l’Associació Aurora. Els objectius de la plantada, més enllà de la millora de l’estat ecològic del riu, engloben la integració social i laboral de persones en risc d’exclusió social. La plantada d’enguany s’ha celebrat de nou al marge dret del riu (al costat del pont de Santa Tecla) on s’han plantat 1.400 plantes de sis espècies diferents d’arbustos. Aquest any també s’ha comptat amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona. Com a novetat, també es van realitzar tasques de manteniment de les plantacions de la darrera edició i aquestes s’allargaran durant els pròxims vuit mesos que les realitzaran els treballadors de l’Associació Aurora.