Botiguers i el Consorci de Normalització Lingüística signen un conveni de col·laboració

Per . Actualitzat el

Salvador Minguella, president de la Via T, i Santiago Pallàs, president del Consell de Centre del CNL de Tarragona han signat avui un acord de col·laboració que s’inscriu dins del Pla integral de normalització lingüística per al sector del comerç de Tarragona que desenvolupa el Centre de normalització lingüística de Tarragona durant el bienni 2017—2018.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és que a Via T s’impliqui amb el Pla, participi i es beneficiï de les seves propostes i, alhora, faci d’enllaç entre el CNLT i els comerços de l’associació per fer-los arribar les propostes del pla destinades al comerciant:

— Oferta formativa, general del CNLT específica per al sector socioeconòmic.
— Campanyes ludicolingüístiques de sensibilització als comerços i mercats de la ciutat.
— Difusió de la normativa lingüística aplicable a partir del Codi de Consum (Generalitat de Catalunya, 2010).
— Voluntariat per la llengua i pràctiques lingüístiques als comerços adherits al programa.
— Intercanvi bidireccional d’informació d’interès mutu, per les vies tradicionals i per les digitals: compartir enllaços entre els respectius webs, seguiment mutu per xarxes socials, difusió d’activitats i campanyes per les respectives xarxes i mitjans digitals…
— Col·laboració del CNL de Tarragona amb un article de mitja pàgina (o més) per a cada número de la revista Tarragona Shopping (publicació trimestral de la Via T)