Rescaten tres persones que anaven en caiac

En l’operació no es va lamentar cap vícitima mortal

Per . Actualitzat el

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Tarragona, durant el matí d’avui ha rescatat tres tripulants de dues embarcacions tipus caiac que es trobava a la deriva pel fort vent que castiga les costes de Tarragona. Les embarcacions estaven descontrolades davant de les costes de Tamarit, a 2 milles nàutiques de la costa.

Quan l’embarcació Riu Francolí, pertanyent al Servei Marítim provincial de la Guàrdia Civil es trobava realitzant vigilància de la costa, a l’altura de la localitat d’Altafulla, a unes 2 milles de costa, van observar dues embarcacions tipus caiac amb seriosos problemes per tornar a la costa. Davant la possibilitat que la vida dels tripulants corregués greu perill, es van dirigir veloçment al lloc per ajudar-los

Un cop arribats al lloc, van realitzar diverses maniobres per tal de procedir al rescat, ja que els tripulants es trobaven fortament abatuts pel vent i l’onatge de la zona. Després de diverses maniobres van aconseguir rescatar i pujarlos a l’embarcació oficial, on van ser atesos perquè tenien símptomes d’hipotèrmia.

Un cop fora de perill, es va procedir a la maniobra de rescat de les embarcacions i es van dirigir al port de Torredembarra on van ser desembarcats, quedant a càrrec dels seus familiars.