El Feel Vermut arriba a la sisena edició

El 24 de març tindrà lloc a Campclar; el 5 de maig al Mercat Central, i el 30 de juny, al Serrallo

Per . Actualitzat el

La sisena edició del Feel Vermut tindrà lloc el dissabte, 24 de març, a la Rambla de Ponent del barri de Campclar, on se serviran 300 litres de Vermut Miró en 3.000 degustacions al preu de dos euros i es repartiran 1.000 bosses de patates xips Frit Ravich. Els diners que es recullin formaran part d’una donació a la Fundació Niemann-Pick. Després de Campclar, Feel Vermut es traslladarà a la zona del Mercat Central del Tarragona (Plaça Corsini) el pròxim 5 de maig, al barri del Serrallo el 30 de juny per Sant Pere, i a una àrea de platja, previsiblement a la Móra, al juliol.

Com a novetat, en col·laboració amb el grup Cappuccino, es realitzarà una promoció a la primavera amb un operador  turístic del Brasil per tal de fer arribar aquesta tradició tan mediterrània al públic brasiler i es convidarà un grup de turistes a fer un vermut amb l’explicació del sentit d’aquest acte social tan arrelat. A més a més, Feel Vermut està ultimant el disseny d’una activitat dirigida al mercat emergent dels creueristes. D’altra banda, es treballa en la creació d’una ruta permanent Feel Vermut –amb una vintena de locals– creada especialment com a actiu gastronòmic-turístic.
Per aquest 2018 s’han dissenyat dos esdeveniments «Feel vermut més gran del món», per entre 1.000 i 2.000 persones (Campclar i plaça Corsini), amb el ja famós got de 2,50 metres d’alçada i 1,25 d’ample, i dos esdeveniments «Feel vermut populars», per unes 500 persones. Tot i que el format és més reduït, no faltaran el vermut, les patates, tallers, jocs infantils, regals, djs i actuació musical.

Feel Vermut 2018 manté la seva vessant solidària. Així, en les cinc edicions celebrades fins ara, Feel Vermut ha lliurat prop de 22.000 euros a entitats benèfiques. Cadascun dels esdeveniments previstos es realitza en benefici d’una ONG diferent, en aquesta ocasió a favor de la Fundació Niemann-Pick per la investigació d’aquesta malaltia rara. Una altra de les escollides és Tàrraco Salut, entitat sense ànim de lucre creada per donar millor qualitat socioafectiva als malalts i a la seva família amb acompanyament a l’hospital i als centres sociosanitaris.