El Complex Esportiu Futbol Salou estrena tres camps

Per . Actualitzat el

Recentment ha finalitza la primera fase de l’ampliació del Complex Esportiu Futbol Salou, la qual consta d’un camp polivalent de rugbi i futbol, i dos camps de futbol 11. Els tres camps són de gespa artificial. A més a més, aquesta temporada s’ha fet una reforma general al bar del Complex, s’ha ampliat la barra del bar i canviat tot el mobiliari. Una ampliació que s’estrena ara i que culminarà el 2019 amb la inauguració d’un miniestadi, un camp d’entrenament de futbol 7, un camp de futbol platja i una zona d’entrenament de porters.

Divendres passat es va estrenar  el camp de rugbi amb la primera activitat. Concretament, l’entrenador del Rugby Tarragona, Jason Randell, va impartir una classe magistral a l’equip irlandès femení Port Dara U18. El camp polivalent permetrà la pràctica tant del rugbi com del futbol en les millors condicions possibles. Serà l’únic de la zona amb gespa artificial, la qual proporciona una absorció més uniforme dels impactes i té un desgast quasi imperceptible.

Les novetats continuen a l’any següent. El Complex Esportiu Futbol Salou iniciarà el 2019 amb el que serà l’estrella de les instal·lacions: un miniestadi dotat amb graderies i una capacitat per a 1.000 persones. El camp serà de gespa natural i acollirà partits d’equips professionals i de seleccions nacionals, a més de grans esdeveniments. Disposarà de totes les comoditats per als jugadors, amb vestidors i sales polivalents que aportaran més privacitat als equips. També amb una tribuna especial des de la qual es podran retransmetre els partits.

A més, també s’inaugurarà un camp d’entrenament de futbol 7 de gespa artificial, una zona de porters amb gespa natural on se simularà una doble àrea de futbol 11, i un camp de sorra amb mides internacionals per a la realització d’entrenaments i partits de futbol platja. Aquests camps també s’utilitzen molt per a processos de rehabilitació de jugadors que han patit alguna lesió.