10 milions de ‘notíciestgn’

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana NotíciesTGN arriba a la seva edició número 400. Des que va sortir al carrer per primera vegada, per les festes de Santa Tecla de l’any 2009, el mitjà ha distribuït gratuïtament pels municipis del Tarragonès i del Baix Penedès un total de 10 milions d’exemplars. Es tracta d’una quantitat gens menyspreable i que ha servit per consolidar el setmanari com una de les capçaleres de referència a les nostres comarques.

Al llarg de tot aquest temps dedicats a informar i donar servei a la ciutadania dels nostres pobles i ciutats, els responsables de tirar endavant aquest mitjà imprès hem comès errades, però també hem tingut molts encerts. És per això que estem orgullosos de la feina feta i, sobretot, contents de tenir l’oportunitat de participar en un projecte engrescador i amb identitat pròpia des del primer dia. Sabem que, en un moment en què la immediatesa i la informació on line estan a l’ordre del dia, l’aposta per una publicació setmanal en format paper és arriscada. Però l’experiència d’aquests 400 números ens dona la raó per continuar endavant amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Els aporto només una dada il·lustrativa. Cada setmana repartim 25.000 exemplars a través de més de 200 punts de distribució a tots els pobles del nord de la província. I tots s’esgoten. No ens en retornen ni un. Alguna cosa devem fer bé… Moltes gràcies als nostres lectors, lectores i anunciants.