El Nàstic punxa a casa

Els granes continuen fora de la zona de descens

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha perdut davant el Córdoba CF en un partit on ha fet mèrits per aconseguir, com a mínim, un empat. Tot i això l’equip de Nano Rivas es manté amb 36 punts a la classificació, quatre per damunt de la zona de descens.

Una vegada més el Nàstic ha sortit al Nou Estadi amb la intenció de fer-se amb el control de la pilota i del joc per a buscar la porteria rival. Després d’uns primers minuts sense ocasions, la primera acció perillosa del conjunt tarragoní ha arribat en el minut 10. Una centrada de corner ha acabat amb una rematada de xilena de Pleguezuelo que ha rebutjat el porter visitant.

Pel Córdoba la primera aproximació ha estat un xut llunyà de falta de Reyes en el minut 18 que ha aturat sense problemes Dimitrievski. Vuit minuts després, Loureiro també ho ha provat amb un xut dins l’àrea que novament el porter del Nàstic ha aturat sense dificultats. A la tercera, en el minut 25, una centrada de falta ha acabat amb rematada de cap d’Aythami per fer pujar el 0 a 1 al marcador.

Tot i que el Nàstic seguia amb el control de la pilota les sortides al contracop del conjunt andalús han tornat a crear perill sobre la porteria tarragonina, quan Reyes ha fet lluir a Dimitrievski en el minut 32 amb un xut dins l’àrea. També Fali ha tingut una bona ocasió en el minut 35 quan una rematada seva ha marxat fregant el travesser. En els últims minuts de la primera part, el Nàstic ha insistit sobretot per la bandes, però les centrades no han trobat rematador.

La segona meitat ha començat amb el Nàstic novament decidit a buscar la porteria rival per donar el tomb al marcador. En el minut 51, una centrada de Tete Morente des de la dreta l’ha rematat de cap Manu Barreiro però la pilota s’ha estavellat al travesser. L’equip de Nano Rivas també ho ha provat a pilota aturada. En el 65, una centrada de corner ha acabat amb rematada de Pleguezuelo però el seu xut ha marxat per damunt de la porteria de Kieszek.

Davant un Córdoba que s’ha tancat gairebé dins la seva àrea per defensar el resultat el Nàstic ha seguit insistint amb accions des de les bandes i també a pilota aturada amb una afició que no ha parat d’animar en veure l’actitud ofensiva de l’equip. En el minut 81, una altra rematada de cap de Manu Barreiro ha marxat per damunt de la porteria andalusa. En el 84, una rematada de Dumitru Cardoso des de la frontal de l’àrea ha fet lluir a Kieszek, que ha enviat la pilota a corner. Quan més insistia el Nàstic, una jugada al contracop del Córdoba en el minut 86 ha acabat amb el 0 a 2 de Sergi Guardiola.

Ara el Nàstic tornarà a tenir un partit contra un rival directe a la classificació. Diumenge vinent a les 12 hores visita el Municipal de Santo Domingo per jugar contra l’AD Alcorcón, en partit corresponent a la jornada 32 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Fali (Uche, 76’), J. Márquez (Tejera, 46’), M. Barreiro, Álvaro, Pleguezuelo, Tete, Omar (Dumitru Cardoso, 60’), Abraham, C. Arzo.

Córdoba CF: Kieszek, Aguza (Fernández, 77’), Edu Ramos, Reyes (Alfaro, 39’), Javi Galán, Sergi Guardiola, Loureiro, Quintanilla, Jovanovic (Álex Vallejo, 60’), Aythami C. L., Narváez.

Gols
0-1, Aythami (25’); 0-2, Sergi Guardiola (86’).

Àrbitre
Isidro Díaz de Mera Escuderos (Col·legi Castella-la Manxa).

Targetes
Grogues a J. Márquez (13’), C. Arzo (23’), Fali (45+1’), Quintanilla (60’), Tejera (75’), Sergi Guardiola (87’), Pleguezuelo (87’) i Kieszek (90’+2). Expulsat per dues targetes grogues Javi Galán (62’ i 90’+2).

Camp
Nou Estadi.  7.247 espectadors. Partit corresponent a la jornada 31 de LaLiga 1|2|3.