Arriba la 7a Plantada Popular de Tarragona

Dissabte 17 de març tindrà lloc una nova edició de l’activitat organitzada per ’Associació Aurora i la Fundación Repsol

Per . Actualitzat el

L’Associació Aurora i la Fundación Repsol, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i de la FAVT, organitzen aquest dissabte 17 de març la 7a Plantada Popular. Enguany, com l’any passat, l’activitat es farà al marge dret del riu Francolí, aigües amunt del pont de Santa Tecla. S’oferirà un obsequi i un refrigeri a tots els participants.

El programa de la jornada s’iniciarà a les 10,15 hores amb la formalització de les inscripcions, tot envoltant d’animació familiar a la zona. A les 11 hores està prevista la presentació de l’activitat, la plantada d’arbres, que es desenvoluparà fins a quarts de dues del migida.

En finalitzar s’oferirà un obsequi i un refrigeri a tots els participants. Des de l’organització de la Plantada Popular, com sempre, s’aconsella portar calçat adequat. Els organitzadors facilitaran els guants i les eines. Cal recordar que els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

Les inscripcions es poden fer durant aquesta setmana a la web reforestatgn.org (inscripcions) o enviant les dades (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic) a administracio@associacioaurora.org. També es pot trucar al 977.520.205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 15 a 17 h).