Les dues processons de Setmana Santa presenten novetats

Tindran lloc el diumenge, 25 de març, i el divendres, 30 de març respectivament

Per . Actualitzat el

Dins de la Setmana Santa del Vendrell hi ha tres esdeveniments públics amb una gran concurrència, que són la benedicció de Rams, que tindrà lloc el diumenge 25 de març, a les 12 h, a la plaça de Francesc Macià, i les dues processons.

Per una banda, el diumenge 25 de març, a les 16:30 h, amb sortida des de l’Església parroquial, s’iniciarà la processó de la Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo, una de les que compta amb més participació del territori. Com a novetat, aquest any, el pas de la Virgen del Consuelo tornarà a sortir sota pal·li gràcies a les aportacions econòmiques de molts donants. El Hermano Mayor Ildefonso Muñoz ha explicat que, amb motiu de les noves dimensions del pas, hi haurà un canvi en el recorregut: “en comptes de baixar pel c/Peix, es baixarà pel c/ Carnisseria per seguir pel c/ Muralla”. També s’estrenarà una nova marxa a càrrec de la Banda de la Hermandad.

I per una altra banda, el divendres 30 de març, a partir de les 22 h, serà el torn de la Processó del Silenci, que tindrà el mateix format i recorregut de sempre, però que també incorpora una novetat. En aquest cas, la Confraria de la Soledat ha restaurat la imatge del Sant Sepulcre i s’han fet modificacions al pas per tal que tingui més visibilitat des de peu de carrer. Mossèn Joan Maria Padrell, rector de la parròquia de Sant Salvador, ha explicat que la processó serà retransmesa en directe per Televisió el Vendrell, fet que “gent gran i persones malaltes que visito ho agraeixen perquè la podran veure des de casa”.

La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, ha convidat a tothom a participar de les celebracions de la Setmana Santa al Vendrell, les quals “com un atractiu més del nostre municipi, cada any compten amb l’assistència de més persones, tant de propis vilatans com de visitants que rebem en aquestes dates