L’EINA enceta dos programes per a joves sense estudis ni ocupació

L’objectiu és orientar-los professionalment i ajudar-los a inserir-se laboralment

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana, el regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha presentat el programa Clau Futur de l’EINA, que té com a objectiu orientar professionalment joves del nucli antic del Vendrell, amb càpsules formatives en diferents oficis, i ajudar-los en la seva inserció laboral.

En concret, s’ofereixen accions formatives en microinformàtica, jardineria, pintura de construcció i fontaneria i calefacció. A part de l’orientació individualitzada, també s’inclou la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

Els requisits per entrar al programa és tenir entre 16 i 30 anys, estar empadronat al nucli antic del Vendrell i ser demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Tindran preferència els joves que no hagin finalitzat l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i/o amb manca de formació qualificada i hàbits laborals. Hi ha mig centenar de places disponibles.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “amb aquest programa mirem d’estimular, orientar i guiar aquests joves que han quedat fora del sistema educatiu i que tenen moltes dificultats en el món laboral”.

Aquesta acció està subvencionada pel SOC en el marc del projecte Treball als Barris.