Els comerciants organitzen un concurs d’aparadors de primavera

Els dies d’exhibició seran del 19 al 25 de març i hi participaran 44 establiments

Per . Actualitzat el

La Direcció General de Comerç de Catalunya impulsa la segona Edició de la Setmana del Comerç. Per això durant els dies 19 i 25 març les associacions de comerciants Botiguers de Tarragona, Via T Tarragona Shopping i la Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat presentaran la campanya Benvinguda Primavera.

Es tracta d’un concurs d’aparadors que es farà per primer cop a Tarragona i que hauran d’estar decorats amb una temàtica primaveral. El principal objectiu és fer més atractius els aparadors dels comerciants, estimular els associats i motivar a tots els comerços perquè decorin els seus aparadors. Els dies d’exhibició seran, com ja hem esmentat entre el 19 i 25 de març. El jurat estarà format per tècnics professionals en aparadorisme, designats per les mateixes associacions de comerciants. La seva tasca serà valorar individualment cada aparador. Aquells que obtinguin la millor puntuació de mitjana tindran premi. A més també hi haurà un guanyador per votació popular. A través del Facebook tothom qui vulgui podrà votar els aparadors que més li hagin agradat.

És el primer cop que les tres associacions fan una actuació conjunta per primavera i els tres representants han coincidit en dir que «és necessari actuar conjuntament». A més han agraït la col·laboració de la TAP, ja que els guanyadors rebran una entrada per un  esdeveniment de la Tàrraco Arena Plaça. Judith Sentís, dinamitzadora de la Via T, ha explicat que de la seva entitat participen 15 comerços i també ha afegit que «és important anar de la mà per diferents motius». Per la seva banda Isabel Mañas, membre de la Unió de Botiguers dels Voltants del Mercat, ha dit que de la seva associació participen 20 comerços i que així «s’obren els aparadors a la gent». Finalment, Héctor Álvarez, tesorr de la Unió de Botiguers de Tarragona, també ha destacat la importància d’anar de la mà i ha explicat que participen 9 associats de la seva entitat.

Amb tot plegat participen uns 44 comerços de Tarragona que decoraran els seus aparadors amb un motiu primaveral i el jurat els valorarà.