Confiança tot i la política

Per . Actualitzat el

Encara queda gent emprenedora a les nostres comarques. Així es desprèn de les darreres dades aportades per l’Institut Nacional d’Estadística pel que fa al nombre d’empreses creades a la província durant els últims mesos. En el segon semestre de 2017 es van constituir a casa nostra més de 550 nous negocis, xifra que es manté en la línia dels anys anteriors. I cal destacar també que «només» van tancar 157 societats, una dada que posa en evidència el discurs d’aquelles persones que es temien el pitjor amb el procés català i l’aplicació del 155 per part del govern de Rajoy. Les dades de l’INE entren dins de la normalitat en un context de recuperació econòmica després d’una profunda crisi. Però és evident que l’exemple que està donant la classe política no ajuda gens a generar l’escenari d’estabilitat i seguretat que qualsevol bon empresari necessita per prendre decisions de futur.