Arriba «el pa fet amb calma» d’Enrich

La inauguració es durà a terme dijous i inclourà actuacions i obsequis

Per . Actualitzat el

Forns Enrich obren la seva primera botiga a Tarragona i ho fan amb tota mena de luxes: al bell mig de la Rambla Nova, amb un disseny diàfan i atractiu, amb l’obrador a plena vista al pis de dalt i amb una festa d’inauguració d’alta volada. Serà aquest dijous amb la participació de l’actor Fermí Fernández, músics i un reclam ineludible: qui porti una recepta amb pa rebrà una mostra d’un dels pans més representatius de la casa.

Amb aquest establiment, l’empresa obre la seva segona botiga al territori (l’altra està a La Fira de Reus) amb la idea de «transmetre la seva passió i filosofia als parragonins», mot, aquest darrer, que s’han inventat per expressar la passió que els tarragonins senten pel pa. «No volem només despatxar», ens explica la directora comercial, Vanessa Casamajor. «El nostre equip està preparat per resoldre els dubtes dels clients», comenta la Vanessa perquè «tenim tres tipus de productes: els del dia a dia, els de les ocasions especials i els pensats per cuidar-te depenent de les teves necessitats».

Pel que fa a l’establiment de la Rambla Nova, l’equip de Forns Enrich ens comenta que «segueix amb la tradició i l’experiència de més de 95 anys fent bon pa, un pa fet amb calma». Es tracta «d’un lloc acollidor, per relaxar-se, on el protagonista és el pa, el millor que saben fer. Però alhora, han volgut infondre un aire innovador i diferenciador que marqui aquesta nova botiga com un acheter viagra pas endavant i no només com una més».

Vanessa Casamayor, Directora Comercial Forns Enrich./ Foto: Tomàs Varga.