Un gol d’Omar dona la victòria al Nàstic

Els granes van guanyar al Nuevo Los Cármenes de Granada

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha aconseguit la setena victòria com a visitant de la temporada al Nuevo Los Cármenes de Granada gràcies a un gol d’Omar Perdomo a la primera part del partit. L’equip de Nano Rivas ha fet un gran treball defensiu durant els 90 minuts per emportar-se els tres punts i situar-se amb 36 a la classificació.

Els primers minuts del partit han estat dominats pel conjunt local que, tot i buscar la porteria del Nàstic, no ha tingut ocasions clares. Sergio Peña i Machis han provat rematades sobre la porteria de Dimitrievski, però no han creat perill real. L’equip de Nano Rivas, ben situat sobre el terreny de joc i reduint els espais al rival, ha provat de sortir al contracop per buscar avançar-se al marcador. En el minut 16 ha arribat la primera clara ocasió tarragonina. Una centrada per banda dreta de Tete Morente, l’ha rematat de cap Manu Barreiro però la pilota s’ha estavellat al pal dret de la porteria del Granada.

L’equip andalús també ho ha provat a pilota aturada un parell de vegades durant la primera part. En el minut 18, Stole Dimistrievski ha hagut d’intervenir per rebutjar un xut perillós de falta d’Álex Martínez i en el 24 un potent xut de Kunde des del vèrtex dret de l’àrea ha estat aturat novament pel porter del Nàstic. La segona aproximació del Nàstic ha arribat en el minut 31 amb una nova centrada des de la banda dreta de Kakabadze, que ha rematat de primeres Omar Perdomo directament a fora. A la següent, però, el jugador canari no ha perdonat i ha fet pujar el 0 a 1 al marcador. Era el minut 35 quan Omar ha fet una gran jugada individual, que ha culminat amb una rematada diagonal ajustada al pal esquerre de la porteria de Javi Varas.

Tot i que en el tram final de la primera part el conjunt andalús ha insistit sobre la porteria del Nàstic, el marcador no s’ha mogut i el conjunt tarragoní ha marxat al descans amb victòria provisional.

La segona meitat ha començat amb un escenari molt similar als primers 45 minuts: domini del joc del Granada amb arribades sobre la porteria del Nàstic, que ha resolt de manera brillant Dimitrievski. En el minut 51, Machis ho ha provat amb un xut des de la frontal de l’àrea, que ha aturat el porter macedoni sense problemes. Si que s’ha hagut de lluir en el minut 59 amb una doble rematada del Granada: primer rebutjant el xut de llunya de Sergio Peña i després enviant a corner una rematada de Salvador.

La primera arribada del Nàstic ha estat un xut llunyà d’Uche en el minut 65, que ha sortit desviat a l’esquerra de la porteria del Granada. També ho ha provat amb una rematada llunyana Manu Barreiro en el minut 70, però la pilota també ha marxat fora fregant el pal. El porter macedoni del Nàstic ha tornat a ser providencial en el minut 72, quan ha aturat una rematada de cap des de l’àrea petita de Chico Flores. A la recta final del partit el conjunt local ha seguit buscant l’empat amb insistència. Hjulsager i Adrián Ramos han tingut un parell d’ocasions que han marxat fora i en el minut 86 Machis ha fallat un penal, enviant la pilota al pal esquerra de la porteria del Nàstic.

Durant els últims minuts de partits, inclosos els 5 d’afegit, el Nàstic ha sapigut defensar el 0-1 per sumar tres punts davant un dels millors equips de la categoria. L’equip de Nano Rivas rebrà la pròxima jornada al Córdoba CF al Nou Estadi en partit corresponent corresponent a la jornada 31 de LaLiga 1|2|3. Serà diumenge 18 de març a les 18 hores.

Alineacions
Granada CF: Javi Varas, Chico Flores, Álex Martínez (Pedro, 79’), Salvador (Hjulsager, 70’), Adrián Ramos, Machis, Kunde, Víctor Díaz, Saunier, Sergio Peña, Alberto Martín (Joselu, 56’).

Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Gaztañaga, Fali, Uche (Álvaro, 72’), M. Barreiro (J. Márquez, 82’), Pleguezuelo, Tete, Omar (Assoubre, 64’), Abraham, C. Arzo.

Gols
0-1, Omar (35’).

Àrbitre
Juan Luis Pulido Santana (Col·legi Las Palmas).

Targetes
Grogues a Pleguezuelo (19’), Tete (41’), Kakabadze (82’), Abraham (85’), Kunde (85’) i Álvaro (86’).

Camp
Nuevo Los Cármenes. 8.435 espectadors. Partit corresponent a la jornada 30 de LaLiga 1|2|3.