Més d’un miler de persones surten al carrer pel 8M

A la tarda està convocada la manifestació multitudinària a la plaça Imperial Tàrraco

Per . Actualitzat el

La jornada ha arrencat amb alguns piquets han tallat puntualment el trànsit en alguns llocs de la ciutat a primera hora del matí.

Al migdia s’ha dut a terme una concentració a la plaça de la Font, convocada pels sindicats majoritaris, en la qual han participat més d’un miler manifestants. La comitiva s’ha traslladat a la seu de la CEPTA de la Rambla Nova de la ciutat, a l’altura dels Despullats, per llegir-hi el corresponent manifest reivindicatiu.

A les set de la tarda, la plaça Imperial Tàrraco serà el punt de sortida de la manifestació de la Plataforma 8M, una manifestació que s’espera multitudinària per tancar aquesta jornada de vaga feminista a la ciutat.