El Nàstic es deixa remuntar a casa

La derrota davant del Tenerife situa als granes divuitens

Per . Actualitzat el

Derrota del Nàstic davant el Tenerife al Nou Estadi en un partit on l’equip tarragoní s’ha avançat al marcador gràcies a Tete Morente, però dues dianes de Juan Villar, encara a la primera part, li han servit al Tenerife per emportar-se els tres punts de Tarragona. L’equip grana continua fora de la zona de descens amb 33 punts, un per damunt de la Cultural Leonesa.

El Nàstic ha arrencat el partit amb molta intensitat i decidit a buscar la porteria rival. Després d’un parell de rematades llunyanes, en el minut 9, Tejera ho ha provat amb un xut potent dins l’àrea, però Dani Hernández ha enviat la pilota a corner. En la següent jugada Kakabadze ha robat una pilota al mig del camp, l’ha cedit a Maikel Mesa, que amb una assistència magistral, ha deixat sol a Tete Morente davant el porter del Tenerife per fer l’1 a 0 rematant al primer toc. L’alegria del conjunt tarragoní ha durat poc, perquè els canaris han aconseguit l’empat en l’acció posterior mitjançant un xut creuat de Juan Villar des de la frontal de l’àrea.

Tot i el gol en contra el Nàstic ho ha seguit provant i en el minut 16, el lateral Kakabadze ha tingut una doble oportunitat dins l’àrea: el primer xut ha anat al pal esquerre de la porteria del Tenerife i el segon l’ha aturat el porter Dani Hernández. També l’equip canari ha tingut una oportunitat a pilota parada en el minut 20. Una centrada des de la banda esquerra l’ha rematat de cap Aveldaño i s’ha estavellat al travesser. Nou minuts després, el Tenerife li ha donat la volta al marcador amb una jugada al contracop rematada per Juan Villar a porteria buida.

A la recta final de la primera part, el Tenerife, jugant al contracop ha tingut un parell més d’accions sobre la porteria del Nàstic. Primer Mula ha enviat un xut llunyà fora a la dreta de la porteria del Nàstic i posteriorment un remat de Longo dins l’àrea l’ha enviat a corner Dimitrievski. El Nàstic, de la seva banda, ha tingut una oportunitat de Tete Morente en el minut 39. Una rematada des de la frontal de l’àrea l’ha aturat el porter canari. Un minut després també ho ha provat de lluny Tejera, amb un xut tímid, que ha tornat a atrapar Dani Hernández.

A la segona part el Nàstic ha tornat a sortir disposat a buscar la porteria rival portant el pes del joc i del partit. En el minut 51 ha arribat la primera ocasió amb una rematada de cap de Tejera que ha marxat per damunt de la porteria. La rèplica del Tenerife ha estat un xut des d ela frontal de Luis Milla que ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria tarragonina. En el minut 68 ha arribat la segona gran ocasió de l’equip. Fali ha fet lluir el porter del Tenerife amb una rematada des de la frontal de l’àrea. El porter canari ha pogut enviar la pilota a corner.

El Nàstic ho ha intentat fins l’últim instant del partit, però les ocasions més clares a la recta final han estat pel conjunt canari mitjançant mula, que ha enviat un pilota al pal i Malbasic que ha fet lluir a Dimitrievski.

El Nàstic visitarà dissabte vinent l’estadi Nuevo Los Cármenes per jugar davant el Granada a partir de les 16 hores, en partit corresponent a la jornada 30 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Fali, M. Barreiro, Assoubre, Maikel M. (Uche, 63’), Pleguezuelo (Dongou, 84’), Tete (Juan Muñiz, 71’), Abraham, Tejera.

CD Tenerife: Dani H., Luis Pérez, Alberto, Juan Villar (Aitor Sanz, 59’), Acosta (Suso N. T., 77’), Longo (Malbasic, 72’), Carlos Ruiz, Aveldaño, Luis Milla, Raúl Cámara, Mula.

Gols
1-0, Tete (10’); 1-1, Juan Villar (11’); 1-2, Juan Villar (39’).

Àrbitre
Víctor Areces Franco (Col·legi asturià).

Targetes
Grogues a Abraham (42’), M. Barreiro (50’), Pleguezuelo (64’), Tejera (67’), Aitor Sanz (85’) i Carlos Ruiz (86’).

Camp
Nou Estadi. 4.723 espectadors. Partit corresponent a la jornada 29 de LaLiga 1|2|3.
S’ha guardat un minut de silenci en memòria d’Enrique Castro “Quini”, Ignasi Rojas, exjugador del Nàstic i Joan Castell, periodista i exjugador de la secció de futbol sala.