Baixa l’atur

La demarcació registra un millor comportament que la resta

Per . Actualitzat el

Tomàs Varga.

L’atur baixa un 1,5% al febrer respecte al gener a la demarcació. Durant el mes passat, el nombre d’aturats va minvar en 825 persones si ho comparem amb el passat exercici. La caiguda ha estat més important si guaitem la diferència interanual que és d’un 6,6% menys de parats, o el que és el mateix, unes 3.700 persones menys.

Per sectors, l’atur ha registrat un bon comportament en tots menys en l’agricultura, que no ha experimentat una reducció. Els serveis encapçalen la generació de feina a Tarragona i l’atur, aquí, va minvar en unes 700 persones. Ho va fer en un centenar a la indústria i a la construcció.

Amb aquests registres, Tarragona és la demarcació catalana on més ha caigut l’atur al febrer. Només ha pujat a Lleida. De mitjana, al país, s’ha reduït un 1,1%, un tímid 0,18% al conjunt de l’Estat.