Adjudicada la quarta fase del Palau d’Esports de Tarragona 2018

Té un pressupost de 2,15 milions d’euros

Per . Actualitzat el

Infraestructures.cat ha adjudicat l’execució de les obres de la quarta i definitiva fase del Palau d’Esports Catalunya a l’empresa Cobra, Instalaciones y Servicios, SA, de manera que el pavelló poliesportiu ubicat a la zona de Camp Clar de Tarragona estarà llest abans que s’iniciïn els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 el proper 22 de juny.

Amb un pressupost de 2.154.709,70 euros, les obres inclouen les instal·lacions específiques com ara climatització, enllumenat, marcadors electrònics, vestidors, senyalística, sales polivalents i la pista central. Aquests treballs posaran punt i final a la construcció d’un equipament impulsat per la Secretaria General de l’Esport que haurà suposat una inversió de més de 17 milions d’euros per part de la Generalitat de Catalunya.

A més, la Secretaria General de l’Esport ja va acordar amb l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona deixar equipat el Palau amb el parquet i les grades supletòries necessàries per a la celebració dels Jocs Mediterranis. Un equipament que permetrà a la instal·lació acollir durant els Jocs fins a 5.000 persones i comptar amb una superfície de joc que possibiliti fins a tres pistes simultànies en paral·lel.