La Fira Aquelarre i el Mercat Màgic tornen a la Part Alta

La darrera edició es va fer fora del nucli antic de la ciutat

Per . Actualitzat el

Aquest cap de setmana, del 2 al 4 de març, tindrà lloc una nova edició de la Fira Aquelarre i el Mercat Màgic i els carrers de la Part Alta s’ompliran d’actes i de parades d’artesania, alimentació, lectura del tarot, bruixes, productes naturals…

El divendres, 2 de març, a partir de les 10 del matí tindrà lloc l’obertura de la Fira Aquelarre i Mercat Màgic i a les 11 hores es farà presentació del Cava de Bruixes. Ja a la tarda, a les 18,30 hores tindrà lloc el concert Músiques del Món i a les 19 hores, representació d’Akelarre a la plaça Santiago Rusiñol (amb l’actor Josep M. Tuset & May Bas i les seves ballarines). Al final de la representació, es podrà gaudir de la degustació d’una queimada popular.
Durant tot el dia tindran lloc tallers infantils al carrer Escrivanies Velles.
El dissabte 3 de març, a les deu del matí tindrà lloc l’obertura de la Fira Aquelarre i Mercat Màgic i a les 12 hores començaran els tallers infantils al carrer Escrivanies Velles. Durant el matí els músics recorreran els carrers de la Fira. A la tarda, de 17 a 19 hores es faran conferències i la presentació de llibres de diversos autors a la Casa Balcells (Pla de la Seu, al costat de la Catedral)
A les 18,30 hores començarà el concert Músiques del Móni a les 19 hores, representació per part del grup (H)istrionis, teatre de l’empresonament i judici de les bruixes, a la plaça Santiago Rusiñol. Durant tot el dia  es realitzaran tallers infantils al carrer Escrivanies Velles.
I ja diumenge, dia 4 de març, a les 10 del matí, s’obriran les parades de la Fira Aquelarre i Mercat Màgic i a les 12 hores començaran els tallers infantils al carrer Escrivanies Velles.
Durant el matí, igual que dissabte, els músics recorreran els carrers de la Fira. De 17 a 19 hores, es faran conferències i presentació de llibres de diversos autors a la Casa Balcells (Pla de la Seu, al costat de la Catedral) i durant tot el dia, tallers infantils al carrer Escrivanies Velles.