La Fira Minicrafts busca els productes fets a mà més bonics i originals

Ja s’ha obert la convocatòria per omplir de qualitat i bon gust les parades de la sisena edició d’aquest mercat d’artesania

Per . Actualitzat el

Les teves mans són màgiques i fas productes artesans? La Fira Minicrafts de Tarragona ha obert una convocatòria per seleccionar els participants de la sisena edició d’aquest mercat de coses boniques i originals que cada primer cap de setmana de juny dóna la benvinguda al Festival Minipop. Com sempre, els expositors se situaran al tram final de la Rambla Nova, tocant al balcó del Mediterrani, per atraure els assistents al Minipop i els múltiples vianants que passegen per aquest punt neuràlgic.

La fira és una oportunitat per veure en directe i comprar tot tipus de productes fets de manera artesanal que sovint només es poden trobar a internet, triar i remenar entre una parades deliciosament triades, parlar amb els seus creadors i conèixer més a fons la seu treball.

Les persones interessades en exposar i vendre els seus productes a la Fira Minicrafts els propers dies 1, 2 i 3 de juny poden presentar les seves candidatures fins el 12 de març, seguint aquestes bases. La crida està oberta a artesans d’àmbits tan diversos com bijuteria i joies, roba i complements per a petits i grans, bosses de mà, cosmètica i perfumeria, jocs i joguines, ceràmica i terrissa, papereria, productes ornamentals, productes alimentaris o material de DIY, entre d’altres.

L’organització triarà els expositors participants, atenent uns criteris de qualitat i sintonia amb els conceptes i objectius que defineixen la identitat de la fira, i donarà a conèixer el veredicte el 23 de març. Es valorarà especialment que els productes siguin fets artesanalment i que, fins i tot, es puguin estar elaborant durant la celebració de l’esdeveniment perquè el públic pugui comprovar com es fan. La fira tindrà un màxim de 24 estands amb la possibilitat de ser compartits.

Sinèrgies entre els artesans

Una vegada ja consolidada i convertida en un dels aparadors de referència de productes de qualitat i bon gust d’arreu de Catalunya, la Minicrafts, treballarà enguany per crear sinèrgies entre els responsables de les parades. I és que des dels seus inicis la fira també vol ser un espai de trobada entre creadors perquè puguin intercanviar contactes o crear projectes comuns.

La instal·lació, un dels signes distintius de la fira, tornarà a signar-la l’arquitecte tarragoní Pere Socias que, acompanyat del seu equip de joves arquitectes, els arquipops, convertirà la Rambla Nova en una autèntica galeria de botigues a l’aire lliure