Continuen els treballs a la piscina dels Jocs Mediterranis

Avui els operaris han escampat prop de 400 metres cúbics de formigó

Per . Actualitzat el

Seguint el calendari previst, durant tota la jornada d’avui els operaris escampen prop de 400 metres cúbics de formigó a la piscina de 50 metres de l’Anella Mediterrània de Campclar. Un cop assecat, a partir de la setmana vinent es procedirà a instal·lar les planxes on anirà l’aigua.

Es tracta d’una intervenció que ha començat abans de les 8 del matí i hi han treballat una quarantena de camions.

Segons l’Ajuntament de Tarragona, les obres segueixen el calendari previst per enllestir aquest equipament que acollirà les competicions de natació i waterpolo dels Jocs.

Els treballs de la piscina olímpica a l’Anella Mediterrània van començar el passat novembre i el termini d’execució és de sis mesos. Van a càrrec d’Acsa Obras e Infraestructuras i tenen un pressupost d’1 milió 700 mil euros finançat pel Consejo Superior de Deportes.