Finalitza amb èxit la campanya de reciclatge de disfresses Carnaval 3R’s

Durant quinze dies els tarragonins han pogut dipositar-les a contenidors distribuïts per la ciutat

Per . Actualitzat el

La campanya «Carnaval 3R’s Reduir, Reciclar i Reutilitzar Disfresses» ha finalitzat aquest dilluns després de quinze dies durant els quals els tarragonins han pogut dipositar les seves disfresses de segona mà als diferents contenidors de la cooperativa Roba Amiga, distribuïts per la ciutat.

Després de prorrogar la iniciativa durant cinc dies més dels previstos inicialment, el passat dilluns es van recollir els vuit contenidors ubicats al Mercat Central, a la Botiga Amiga i als sis centres cívics de la xarxa de Tarragona.

D’una banda, les peces en millor estat es posaran a la venda a la xarxa de botigues Botiga Amiga, que a Tarragona està ubicada al carrer Apodaca, 12. D’altra banda, la resta de disfresses tindran una segona vida a través del reciclatge.

El projecte, impulsat per la cooperativa Combinats, ha assolit la seva finalitat que era promoure un consum responsable entre la ciutadania i potenciar el model d’economia circular de Roba Amiga. Nacho Pascual, soci de la cooperativa Combinats, explica que «el projecte ha estat un èxit per la gran repercussió que ha tingut. El nostre objectiu era fer visible la importància de la recollida de roba aprofitant el Carnaval i seguir amb la filosofia de Combinats d’unir el vessant lúdic i festiu amb la consciència social i mediambiental».

La iniciativa ha comptat amb la participació de Fundació Formació i Treball, Roba Amiga Cooperativa, Indústria de la Goma, Mercat Central de Tarragona, Xarxa de Centres Cívics de Tarragona i Combinats SCCL.