L’empresa confirma que el nou SEAT es dirà Tarraco

El model sortirà al mercat a finals d’any

Per . Actualitzat el

L’alcalde Ballesteros i el gerent de l’empresa comercialitzadora de SEAT a Tarragona; Josep M. Barberà, ha comparegut davant de la premsa per confirmar que el nou model de SEAT durà el nom romà de Tarragona. «Quan Tarragona s’ho proposa ho aconsegueix», ha etzibat el batlle tarragoní cofoi davant la notícia que diu ha conegut «aquest migdia tarda». Tant l’alcalde com Josep M. Barberà han destacat l’impacte que té per la ciutat i pel territori l’elecció d’aquest nom. «Aquest cotxe el compraran arreu del món», ha recordat Barberà.

El SEAT Tarraco tindrà fins a 7 places i es convertirà en el tercer SUV de la marca espanyola. Es dissenyarà a Martorell però es construirà a alemanya i es preveu que surti a la venda a finals d’aquest any.