El Nàstic no pot amb el Zaragoza

Una errada en defensa condemna els granes

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha perdut davant el Real Zaragoza al Nou Estadi en un partit on ha tingut múltiples ocasions per poder, com a mínim, aconseguir un punt. L’actuació del porter visitant Cristian Álvarez i la lesió d’Álvaro a la primera part han estat factors claus perquè el conjunt aragonès s’emportés els tres punts. L’equip de Nano Rivas queda amb 32 punts a la classificació.

El duel ha començat amb un ritme alt de joc i els dos equips buscant la porteria rival. En el primer minut ja ha arribat la primera ocasió de gol quan Álvaro Vázquez  ha provat una rematada creuada dins l’àrea que ha marxat a la dreta de la porteria del Real Zaragoza. La rèplica aragonesa ha estat immediata amb una doble ocasió: primer Borja Iglesias ha rematat alt una centrada des de l’esquerra  i després Zapater ha xutat fora a l’esquerra de Dimitrievski.

Les ocasions s’han succeït sobre la porteria del Real Zaragoza i Cristian Álvarez s’ha convertit en el gran protagonista del seu equip. Després que en el minut 8 Tete Morente ho hagi provat amb una acció individual que no ha pogut culminar amb una rematada, en el 17 Fali ha rematat de cap una centrada de corner de Muñiz que el porter ha tret amb una mà i en el 19 Álvaro ho ha provat des de lluny però Cristian Álvarez l’ha tornat a rebutjar. I encara ha tret una tercera ocasió clara del Nàstic quan Javi Jiménez ha fet una rematada potent dins l’àrea i el porter argentí ha tornat a evitar l’estrena del marcador.

A partir del minut 30 el partit ha entrat en una fase on el Real Zaragoza ha volgut tenir la pilota i el Nàstic sortia ràpid per sorprendre al rival. Pombo i Zapater han tingut un parell d’accions per fer el primer gol, però ha estat Grippo qui ha fet pujar el 0 a 1 en el minut 40 amb una rematada de cap en el llançament d’un corner. En el temps d’afegit Borja Iglesias ha tingut l’oportunitat d’ampliar el marcador amb una rematada que ha rebutjat Dimitrievski, mentre Muñiz ha tingut una falta directa que ha marxat a la dreta de la porteria aragonesa.

La segona part no ha tingut la intensitat ni les ocasions de gol de la primera. Ha començat amb un parell d’aproximacions del Real Zaragoza sense excessiu perill, ja que les rematades de Borja Iglesias i Pombo les ha aturat sense problemes Dimitrievski. El Nàstic ha intentat tenir la pilota però no concretava ocasions de gol i això ho ha aprofitat l’equip de Natxo González per fer el 0 a 2 al contracop. En el minut 60, Borja Iglesias ha aprofitat una pilota rebotada en la posició defensiva del Nàstic per superar a Dimitrievski.

En el minut 76 el Nàstic ha tingut, novament, una doble ocasió de gol. Primer una rematada d’Uche l’ha rebutjat el porter Cristian Álvarez i en la continuació de la jugada, una rematada de cap d’Omar ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria aragonesa. A la recta final del partit Barreiro n’ha tornat a tenir una de clara amb una rematada tal com li venia, però una vegada més el porter del Real Zaragoza ha tret la pilota a corner.

La pròxima jornada el Nàstic visita el Mini Estadi del FC Barcelona B. Serà dissabte vinent, 24 de febrer, a partir de les 16 hores en partit corresponent a la jornada 28 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Xavi Molina, Fali (Tejera, 67’), J. Márquez, Juan Muñiz (Omar, 60’), M. Barreiro, Álvaro (Uche, 23’), Pleguezuelo, Tete.

Real Zaragoza: Álvarez, A. Benito, Perone, S. Grippo, Pombo (Vinicius, 76’), B. Iglesias, Febas, Eguaras (Mikel, 82’), Lasure, Zapater, Guti (Buff, 67’).

Gols
0-1, Grippo (40’); 0-2, Borja Iglesias (60’).

Àrbitre
David Pérez Pallás (Col·legi gallec).

Targetes
Grogues a Zapater (33’), Álvarez (45’+2), Pombo (51’), J. Márquez (64’), Vinicius (85’) i A. Benito (89’).

Camp
Nou Estadi. 6. 477 espectadors. Partit corresponent a la jornada 27 de LaLiga 1|2|3