Concurs de Disfresses durant el Ball de Carnaval del proper dissabte

És un certamen obert a tothom i on es premiaran les disfresses individuals o per parelles i de grup

Per . Actualitzat el

La vila de l’Arboç recupera el Ball de Disfresses de Carnaval, un dels actes que més va distingir la vila en èpoques pretèrites i que ara, gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç, tornarà a veure la llum el proper dissabte 17 de febrer de les 11 de la nit a les 3 de la matinada.

L’escenari que acollirà el recuperat Ball de Carnaval de l’Arboç serà la Sala Polivalent, un espai cobert ubicat entre el carrer Salvador Espriu i la rambla del Ball de Bastons i amb zones de parquing molt properes.

La Macro Disco Laser Show de l’artista local Rufino serà l’encarregada d’animar el ball amb un recull que combinarà els ritmes de carnaval de sempre amb les cançons més actuals. Però la gran novetat del Ball de Carnaval de l’Arboç serà, sens dubte, el Concurs de Disfresses. Un certamen obert a tothom i on es premiaran les disfresses individuals o per parelles, i les disfresses de grup.

Tots els interessats en participar en el concurs de disfresses, en qualsevol de les dues modalitats, ho haurà de fer presencialment i omplir amb les seves dades el full d’inscripció que li serà facilitat el mateix dissabte 17 de febrer de 2018  entre les 23.00 i les 23.30 hores a la Sala Polivalent.

Les bases del Concurs de Disfresses del carnaval de l’Arboç 2018 es poden consultar a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç o bé, presencialment, al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37.

El Ball de Disfresses de Carnaval i el Concurs de Disfresses son actes concebuts i organitzats per l’Ajuntament de l’Arboç.