Salou mostrarà la seva solidaritat amb el Carnaval Xic’s contra el càncer infantil

La festa tindrà lloc al Pavelló Salou Centre de 17 a 20 hores

Per . Actualitzat el

Salou ja té les tres disfresses preparades pel Carnaval Xic’s d’aquest diumenge al Pavelló Salou Centre de 17 a 20 hores. Es tracta d’una gran festa on s’hi espera que s’apleguin unes sis-centes persones per gaudir d’una bona estona i celebrar el carnaval solidari que la regidoria d’Infància a través del Club Xic’s i conjuntament amb l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí del municipi han muntat per quart any consecutiu. S’espera que un centenar de nens i nenes participin en el concurs de disfresses en una tarda plena de diversió i bon ambient.

Com a tota festa de carnaval no hi podia faltar el concurs de disfresses, on un any més, els premis a les millors disfresses han estat valorats en 100€, 75€ i 50€, respectivament, i els guanyadors hauran de gastar-los als establiments de Salou. En el decurs de la festa, i més enllà del concurs de disfresses, els nens i nenes que assisteixin al pavelló també podran gaudir d’animació infantil, zumba kids, i tallers a més d’inflables.

Els dos euros solidaris que costa cada una de les entrades a la festa es destinaran de manera íntegra a la investigació contra el càncer infantil a través d’una donació a l’hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu de Barcelona. La regidora d’Infància, Julia Gómez, i la presidenta de l’Associació Oncològica Murielle Reig, han agraït el suport en la vetllada de celebració del carnaval a Salou.