S’incrementa la vigilància policial a les instal·lacions dels Jocs Mediterranis

La darrera Junta de Seguretat Local va reunir els responsables del consistori i els comandaments dels cossos policials desplegats al territori

Per . Actualitzat el

La proximitat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 comença a ocupar i a preocupar els efectius policials desplegats al territori. És per això que fins al dia 3 de juny les instal·lacions destinades a la realització de les proves esportives es troben en fase de prealerta des del punt de vista de la seguretat. Això vol dir que s’ha iniciat la prevenció i vigilància de les seus i les subseus de la competició, així com a les instal·lacions esportives i tot el seu entorn. En el cas de la ciutat de Tarragona, el cap de la Guàrdia Urbana, Enrique Ferreira, apunta que «estem fent vigilància diària per poder actuar davant de possibles fets en aquests espais».

L’activació de la vigilància de les instal·lacions dels Jocs Mediterranis en fase de prealerta és una de les principals novetats extretes de la darrera Junta de Seguretat Local celebrada a la ciutat de Tarragona, amb la presència dels responsables del consistori i amb els comandaments dels cossos policials desplegats al territori. En aquest sentit, tots els responsables de la Junta Local de Seguretat afirmen que en un futur s’organitzarà una junta local específica de cara a la celebració de l’esdeveniment esportiu per tal de dissenyar els dispositius necessaris per garantir la seguretat dels Jocs en tots els espais on tindrà lloc aquesta competició. Pel que fa a l’estat general de la seguretat a la capital tarragonina, el nombre de fets delictius registrats es manté estable (amb una mitjana de 930 mensuals), i es detecta una important reducció dels robatoris amb violència i un increment en els robatoris a vehicles.