Empat del Nàstic a casa

Partit sense gols entre els granes i el Cadis

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha aconseguit un meritori empat contra el segon de la classificació en el debut de Nano Rivas com a entrenador del conjunt tarragoní. L’equip ha tingut ocasions tant a la primera com a la segona part per obrir el marcador, però l’actuació del porter rival ho ha impedit. El Nàstic suma 29 punts a la classificació i la jornada vinent visita el camp de l’Albacete Balompié.

Durant els primers minuts de partit els dos equips han volgut tenir la pilota i han buscat la porteria rival, tot i que sense encert. La primera aproximació ha estat pel Cádiz CF en el minut 7 amb una jugada per banda dreta de Salvi Sánchez. La seva centrada al mig de l’àrea no ha tingut rematador. Dos minuts després, en el 9, ha arribat la rèplica del Nàstic amb una acció individual d’Álvaro per banda esquerra, que ha deixat la pilota a la frontal per la rematada de Javi Márquez. El xut del mig-campista buscava el pal dret de la porteria andalusa, però la pilota ha impactat en un defensa i ha marxat a corner. En el minut 13, un llançament des de la cantonada ha acabat amb rematada de Xavi Molina a les mans del porter Cifuentes.

Després de 15 minuts sense accions de perill, en el 28 ha arribat una altra acció ofensiva del Nàstic. Novament en un llançament de corner, una potent rematada de Manu Barreiro des de la frontal de la petita, ha sortit a la dreta de la porteria del Cádiz. L’equip de Nano Rivas ha insistit sobre la porteria dels andalusos i en el 33 ha arribat una nova rematada d’Álvaro, que ha marxat per damunt del travesser de Cifuentes. Amb aquest domini del joc del Nàstic que no s’ha pogut concretar al marcador s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb l’acció més clara del partit fins el moment. Una jugada individual de Maikel Mesa ha acabat amb un xut des de la frontal, que Cifuentes ha enviat a corner. El partit ha entrat, com havia passat a l’inici de la primera meitat, en una fase d’ocasions dels dos equips. En el minut 57 ha arribat l’ocasió més clara del Cádiz CF, amb una jugada per banda dreta de Salvi Sánchez que ha acabat amb una centrada que Carrillo no ha pogut rematar a l’àrea petita. En el 59 ho ha provat Javi Márquez amb un llançament llunyà que ha fet lluir el porter Cifuentes i en el 66, Álvaro ha rematat de cap una projecció llarga de Fali fent lluir novament el porter del conjunt andalús.

També el Cádiz CF ha buscat un parell de vegades la porteria del Nàstic. Primer mitjançant Álvaro en el 69, que ha fet lluir Dimitrievski amb un xut des de dins de l’àrea i en el 77 ha estat Lucas qui també ho ha provat però el porter macedoni ha pogut enviar la pilots a corner.

El partit ha acabat amb l’equip de Nano Rivas abocat sobre la porteria andalusa però sense l’opció de marcar per aconseguir la victòria. Diumenge vinent, 11 de febrer, el Nàstic jugarà al Carlos Belmonte d’Albacete en partit corresponent a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Fali, J. Márquez (Matilla, 80’), M. Barreiro (Dumitru Cardoso, 60’), Maikel M., Álvaro (Dongou, 73’), Pleguezuelo, Tete, Abraham.

Cádiz CF: Cifuentes, Carpio, Servando, Eugeni (D. Romera, 53’), Salvi Sánchez, Álvaro, Lucas, Álex, Carrillo (Jona, 64’), Abdullah (Fausto Tienza, 86’), Kecojevic.

Àrbitre
Jorge Valdés Aller (col·legi Castella-Lleó).

Targetes
Grogues a Kakabadze (5’), J. Márquez (27’), Abdullah (33’), Eugeni (44’), Abraham (85’) i Fali (90’).

Camp
Nou Estadi. 6.088 espectadors. Partit corresponent a la jornada 25 de LaLiga 1|2|3.