La cooperativa Combinats recupera el concert de Carnaval de Tarragona

La Pegatina actuarà a la TAP el divendres 9 de febrer

Per . Actualitzat el

Tarragona tornarà a tenir el concert de Carnaval aquest any. El pròxim dia 9 de febrer, la Tarraco Arena Plaça (TAP) acollirà la tradicional celebració, que la ciutat havia perdut en els darrers anys. El popular grup La Pegatina avançarà l’inici de la seva nova gira internacional i l’estrena del seu disc actuant Tarragona per fer ballar a totes les tarragonines al ritme de les seves contagioses melodies.

La festa de Carnaval havia quedat coixa durant els darrers anys quan havia desaparegut el concert previ a Carnaval, un dels actes més multitudinaris de la programació en el passat. D’aquesta manera, gràcies a la iniciativa de la Cooperativa Combinats, es recupera la festa popular amb la idea que torni a ploure confeti sobre la ciutat i es converteixi en punt de trobada de tots els comparseros i amants del Carnaval del Camp de Tarragona. Es tracta d’una festa pensada per a tots els públics, amb els rumberos de La Pegatina com a plat fort indiscutible de la celebració. Els acompanyaran els millors dj de l’escena mestissa del Camp de Tarragona amb Djeila, DjOGT, Cris&Petes que completen el cartell per convertir la TAP en la pista de ball més gamberra.

Les entrades anticipades ja estan a la venda a través de la plataforma participo.cat. A partir de divendres 19 de gener es podran adquirir a les botigues El Lloro (Tarragona), Bat a Bat (Reus) i El Safareig (Valls). Les entrades anticipades tindran un preu de 15 euros (entrada gratuïta per als menors fins als 12 anys), mentre que el mateix dia del concert es podran adquirir a les taquilles de la TAP per 18 euros. Cal recordar que els menors de 16 anys hauran d’accedir acompanyats d’un adult.

També hi haurà diverses foodtrucks que permetran sopar abans que arrenqui i durant tot el concert. #Ungotperfestes tornarà a sortir al carrer per fer l’esdeveniment més sostenible i estarà present en aquest concert. Es farà servir el got reutilitzable dins del recinte i l’organització recomana portar-lo de casa.