La Pobla afronta un 2018 amb previsió d’importants millores

Per . Actualitzat el

Equipaments esportius, culturals, lúdics, carrers i fins i tot el cementiri, tot s’està renovant i millorant a la Pobla, que viu un període d’intensa activitat d’obres en diferents indrets del municipi.

L’Ajuntament està duent a terme diferents projectes que han de permetre millorar algunes de les principals instal·lacions i espais del poble i també avança en la concreció de noves iniciatives que s’emmarquen en aquesta política de renovació constant dels equipaments i les infraestructures públiques.

En aquest sentit, l’acció més coneguda és la que s’ha dut a terme al camp de futbol, amb vista a acollir una part de la competició de futbol dels Jocs Mediterranis. Els participants d’aquest esdeveniment –i també els membres del CF Pobla– ja poden gaudir d’una gespa artificial que ha estat totalment substituïda. A més, també s’ha procedit a la construcció de serveis higiènics amb accés directe des del terreny de joc, la remodelació integral dels vestidors i la creació d’una sala polivalent per a autoritats, equip directiu i treballs d’oficina.

Juntament amb aquest projecte, també s’està intervenint en el Pavelló municipal, annex al camp de futbol, on s’està millorant la zona d’accés. Els Jocs tornen a ser la raó d’una intervenció que quedarà com a llegat per al poble, i que inclou la reforma dels serveis, que canvien d’ubicació, de la sala de premsa i de la sala polivalent, que estrenarà distribució. A més, es modernitzaran les instal·lacions i els equipaments i es modificarà els accessos, paviments i instal·lacions de recollida d’aigua pluvial.

I encara dins l’àmbit dels equipaments esportius, l’entorn de la piscina està completant el seu mapa de serveis complementaris amb la reforma de l’entorn del bar i millores en el paviment, l’enllumenat, un espai per a jocs i altres instal·lacions.

En un altre àmbit d’actuació, també s’està duent a terme la renovació de serveis, voreres i arbrat a l’avinguda de la Generalitat, en el tram comprès entre l’avinguda de Marià Fortuny i la rambla de Jaume I. També es millorarà l’accessibilitat del cementiri en un projecte que inclou el tractament i la modificació de tots els paviments, així com un nou enllumenat i mobiliari.

Finalment, també són destacables altres intervencions municipals en espais com el Parc de les Pobles, que ha incorporat un lavabo públic; l’adequació d’una nova sala d’estudi a la biblioteca; la creació de dos pipicans i un gran parc per a gossos als terrenys ubicats darrere del tanatori i, en l’àmbit del lleure infantil, el pròxim 28 de gener tindrà lloc la gran inauguració del nou parc infantil de La Pobla: el parc del Bassal, ubicat al pati de l’antiga escola.