La nova propietat inicia la remodelació de l’Hotel Imperial

El nou establiment, en el millor dels casos, no s’obrirà fins a final de 2019

Per . Actualitzat el

El nou Hotel Imperial Tàrraco, emblema turístic de la capital tarragonina, ha encetat ja els treballs previs a la seva remodelació. Aquest mes de gener la nova propietat de l’establiment, que serà gestionat per la cadena H10, ha començat a treballar en el desmuntatge dels falsos sostres de tot l’edifici per determinar quin és el seu grau de deteriorament i quines són les actuacions de rehabilitació que caldrà dur a terme per a la seva reforma integral.
Fonts de l’Ajuntament de Tarragona han confirmat que l’aparença exterior de l’hotel no variarà gaire de l’actual. El gran canvi estarà al projecte interior, ja que es preveu reduir el nombre d’habitacions a la meitat. De fet, el nou Imperial Tarraco prescindirà de les habitacions que no donen al mar, fet que permetrà gaudir d’unes suites molt més àmplies i lluminoses en aquesta nova etapa. El consistori quantifica en uns 10 milions d’euros la remodelació i calcula que el temps aproximat de les obres serà d’un any i mig. Per tant, el nou hotel podria obrir les portes al públic, en la versió més optimista, el Nadal de 2019.
L’Imperial Tàrraco va tancar les portes el passat 22 de maig després de més de mig segle d’activitat. En els últims anys aquest hotel, propietat del grup Husa, s’havia quedat obsolet i amb unes instal·lacions que evidenciaven els més de cinquanta anys d’activitat sense una reforma en profunditat.