El Reus s’endú els tres punts del Nou Estadi

El Nàstic perd en els últims minuts

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha perdut al Nou Estadi davant el CF Reus Deportiu en un partit on ha tingut ocasions per poder aconseguir l’empat. El conjunt roig-i-negre s’ha avançat dues vegades al marcador, mentre el gol tarragoní l’ha fet Álvaro. L’equip de Rodri es manté amb 28 punts a la classificació, quatre per damunt del descens.

El derbi ha començat amb els dos equips intentant fer-se amb el control de la pilota, però sense ocasions de perill sobre les respectives porteries. La primera arribada perillosa ha estat pel Nàstic quan, en el minut 20, una jugada trenada entre Xavi Molina, Tete Morente i Maikel Mesa ha acabat amb una rematada del canari dins l’àrea, que ha marxat fora a la dreta de la porteria d’Edgar Badia. En el minut 28 ha arribat l’acció més clara de la primera part pel Nàstic. Una falta sobre Tete Morente a la frontal de l’àrea s’ha encarregat de llençar-la Juan Muñiz, però el seu xut ha marxat fregant el pal dret de la porteria del Reus.

Deu minuts després, en el 38, Juan Domínguez ha fet el 0 a 1 aprofitant una pilota morta a la frontal de l’àrea petita. Un resultat amb el que s’ha arribat a la mitja part.

El segon temps ha començat amb tres aproximacions del CF Reus Deportiu sobre la porteria del Nàstic, però sense excessiu perill. També el Nàstic ha buscat la porteria rival. L’acció més perillosa ha estat una rematada creuada amb cama esquerra de Dumitru Cardoso en el minut 67 que ha sortit fregant el pal dret de la porteria d’Edgar Badia.

A la següent acció, al minut 73, el Nàstic no ha perdonat. Una excel·lent centrada per banda esquerra de Javi Jiménez ha estat rematada de cap per Álvaro Vázquez, que ha fet el segon gol en el segon partit amb la samarreta tarragonina.

La recta final del partit ha estat especialment intensa amb els dos equips buscant la porteria rival. En el minut 75 Vítor Silva ho ha provat pel CF Reus Deportiu amb un xut potent des de la frontal de l’àrea gran que ha marxat per damunt de la porteria de Dimitrievski. I en el 83 el mateix jugador portuguès ha avançat el Reus amb un xut a l’escaire.

El Nàstic no ha defallit i ha lluitat fins l’últim segon per aconseguir el gol de l’empat. En l’última acció del partit un xut de Gaztañaga l’ha tret el porter del CF Reus Deportiu, Edgar Badia, quan els més d’11.000 aficionats que avui han estat al Nou Estadi cantaven gol. El rebuig tampoc l’ha pogut aprofitar Dumitru Cardoso ja que el seu remat posterior ha anat fora.

El pròxim partit del Nàstic serà diumenge vinent a les 16 hores al Molinón per enfrontar-se a l’Sporting de Gijón.

Alineacions
CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Yoda (David Haro, 66’), Álex Menéndez, Olmo, Vítor Silva (Iñíguez, 86’), F. Carbia, Campins, Juan Domínguez, Atienza, Carbonell (Tito, 81’), Mayor.
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Xavi Molina, Gaztañaga, Juan Muñiz (Dumitru Cardoso, 64’), M. Barreiro, Maikel M. (Omar, 75’), Matilla, Suzuki, Tete (Álvaro, 55’).

Gols
0-1, Juan Domínguez (38’); 1-1, Álvaro (73’); 1-2 Vítor Silva (83’).

Àrbitre
Oliver de la Fuente Ramos (Col·legi Castella-Lleó).

Targetes
Grogues a Atienza (28’), Carbonell (57’), Molina (62’), Javi Jiménez (67’), David Haro (67’), Mayor (83’) i Olmo (90’).

Camp
Nou Estadi.  11.266 espectadors. Partit corresponent a la jornada 23 de LaLiga 1|2|3.