Victòria de mèrit del Nàstic al Sadar

Els granes guanyen 0 a 2 amb gols de Barreiro i d’Álvaro

Per . Actualitzat el

El Nàstic es manté invicte aquest 2018 després de guanyar al camp del CA Osasuna per 0 a 2 amb gols de Manu Barreiro i Álvaro Vázquez. L’equip de Rodri ha sumat set dels últims nou punts en joc en tres partits consecutius com a visitant i s’allunya set punts de la zona de descens. Diumenge vinent rebrà al Nou Estadi al CF Reus Deportiu en el derbi de la demarcació a la categoria.

El partit al Sadar ha començat amb un parell d’accions especialment perilloses sobre la porteria del Nàstic. En el minut 3, el davanter local David Rodríguez ha enviat  una rematada al pal i en el 14 una acció d’estratègia amb centrada de Roberto Torres i rematada d’Unai Garcia ha acabat amb una gran aturada de Dimitrievski.

Poc a poc el Nàstic ha intentat fer-se amb el control de la pilota i fruit d’això ha arribat la primera acció ofensiva amb perill de l’equip de Rodri. En el minut 19, Juan Muñiz ha assistit a Tete Morente, que ha superat el porter local però s’ha quedat sense opcions de xut quan se li ha escapat la pilota per la línia de fons. La següent acció amb perill dels granes ha estat la del 0-1 gràcies a Manu Barreiro. En el minut 29, després d’una passada llarga de Kakabadze el davanter gallec ha fet un control orientat per superar el porter i sumar el seu setè gol aquesta temporada.

CA Osasuna ha reaccionat ràpidament al gol tarragoní i ha tornat a tenir un parell d’ocasions per superar la porteria grana. Primer Roberto Torres en el minut 30 i després Xisco en el 34 han tingut un parell de remats que no han trobat porteria. El marcador ja no s’ha mogut i s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat molt semblant a la primera amb el conjunt local buscant insistentment la porteria del Nàstic  i amb un gran protagonista a la porteria, Dimitrievski que una vegada més ha anat desfent la majoria d’accions del rival. Just en començar aquest segon temps ha aturat un xut de David Rodríguez; en el 68 ha atrapat una remat de cap de Roberto; en el 76 l’opció ha estat per Fran Mérida amb un xut llunyà; en el 82 el porter macedoni ha salvat sota pals un remat a l’àrea petita de Xisco i, finalment, en el 88 ha posat una mà per refusar una rematada de Lasso.

Quan ja s’havia entrat en el temps d’afegit, Álvaro Vázquez ha aprofitat una jugada al contracop per desfer-se del porter rival i d’un defensa i aconseguir el 0 a 2 final. És el primer gol del davanter badaloní amb la samarreta del Nàstic.

Després de la victòria al camp de l’Osasuna, l’equip torna a jugar diumenge a les 18 hores al Nou Estadi contra el CF Reus Deportiu, en partit corresponent a la jornada 23 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
CA Osasuna: S. Herrera, Oier, David Rodríguez (Roberto, 64’), Fran Mérida, R. Torres (Borja Lasso, 52’), C. Clerc, Unai Garcia, Xisco, Lillo, Lucas Torró, Kike Barja (Kike González, 74’).
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Gaztañaga, Juan Muñiz (Assoubre, 58’), M. Barreiro, Maikel M. (Álvaro, 61’), Suzuki, Tete, Abraham, E. Silvestre (Matilla, 41’).

Gols
0-1, M. Barreiro (29’); 0-2, Álvaro (89’).

Àrbitre
Luis Mario Milla Alvendiz (Col·legi andalús).

Targetes
Grogues a Abraham (21’), Lillo (26’), Tete (44’) i Matilla (88’).

Camp
El Sadar.  12.254 espectadors. Partit corresponent a la jornada 17 de LaLiga 1|2|3 ajornat el passat 1 de desembre a causa de la nevada.