Empat dels granes a Almería

El Nàstic va fer mèrits per endur-se els tres punts

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha arrencat un punt al camp de la UD Almería en un partit on ha fet mèrits per emportar-se els tres punts, sobretot a la primera part. Els gols han arribat a la segona i el gran protagonista en els últims minuts ha estat el porter Dimitrievski, que ha aturat un penal a Verza. L’equip de Rodri s’allunya a quatre punts del descens amb un partit menys, que jugarà dijous vinent al camp del CA Osasuna.

Els primers minuts de partit amb domini altern de la pilota han generat una ocasió de gol per cada equip amb rematades de cap. En el minut 2 el Nàstic la tenia mitjançant Manu Barreiro, però el porter local René ha pogut aturar la pilota i en el minut 11 Dimitrievski també podia recollir una rematada de cap de Rubén Alcaraz.

Després de dos intents de connectar rematades sense sort de Barreiro i Muñiz amb centrades des de les bandes, en el minut 14 Eddy Silvestre ha estat el segon jugador grana en buscar la porteria de la UD Almería amb un xut llunyà des de la frontal de l’àrea gran que ha marxat a córner a l’esquerra de la porteria de René. De la seva banda, l’equip andalús tenia les seves opcions amb xuts de Pozo, en el minut 25, que ha aturat el porter Dimitrievski i Rubén Alcaraz, en el 29, que ha marxat fora a la dreta de la porteria tarragonina.

El debutant Pol Valentín ha estat protagonista a la banda dreta en més d’una acció durant la primera meitat. La més clara en el minut 31, quan una jugada seva fins la línia de fons ha acabat amb una centrada a l’àrea petita que ha desfet el porter René.

En els últims minuts de la primera part han arribat les opcions més clares. En el 38′, un xut de Gaztañaga l’ha rebutjat el porter René i en la següent acció una rematada de Pozo, també des de la frontal de l’àrea, ha sortit a l’esquerra de Dimistrievski. Finalment, en el 44′, Eddy Silvestre després de fer una acció individual des de l’eix central ha rematat per damunt de la porteria.

A la segona part no hi ha hagut tantes ocasions ni aproximacions a les àrees, però en la primera acció amb cert perill, al minut 58, ha arribat el gol de la UD Almería amb una centrada des de la dreta de Pozo que ha rematat Fidel. El Nàstic no ha perdut la calma i ha reaccionat buscant el gol de l’empat. Tete Morente ha estat protagonista a la banda esquerra i fruït de les seves accions individuals ha arribat l’1 a 1 quan, en el minut 78, un xut seu ha impactat en el defensa andalús Joaquín, que ha colat la pilota a la seva pròpia porteria.

Tot i que el Nàstic ha recuperat novament el control de la pilota, l’última gran ocasió l’ha tingut la UD Almería quan l’àrbitre ha xiulat un penal en el minut 88 per una falta de Javi Jiménez. Aleshores, Dimitrievski s’ha convertit en l’heroi del Nàstic aturant el llançament a Verza i donant un punt més que merescut a l’equip de Rodri.

La setmana vinent el Nàstic juga dos partits: dijous a 19 hores a Pamplona contra el CA Osasuna, el partit ajornat de la jornada 17 per culpa de la nevada, i diumenge a les 18 hores al Nou Estadi contra el CF Reus Deportiu.

Alineacions
UD Almería: René, Verza, Trujillo, Mandi, Pozo (Muñoz, 83’), Rubén Alcaraz, Fidel, Hicham (Gaspar, 75’), Nano, Joaquín, Navas (Fran, 46’).
Nàstic: Dimitrievski, Javi Jiménez, Xavi Molina, Gaztañaga, Juan Muñiz, M. Barreiro (Álvaro, 75’), Maikel M. (Dongou, 67’), Suzuki, Tete, E. Silvestre (Matilla, 72’), Pol.

Gols
1-0, Fidel (58’); 1-1, Joaquín, pròpia porta (78’).

Àrbitre
Valentín Pizarro Gómez (Col·legi madrileny).

Targetes
Grogues a Navas (41’), Muñiz (72’), Fran (79’) i Verza (85’).

Camp
Juegos del Mediterráneo. 6.046 espectadors. Partit corresponent a la jornada 22 de LaLiga 1|2|3.