Ensurt pel despreniment d’una cornisa a l’edifici més alt de Tarragona

El despreniment a l’edifici Atlàntic ha provocat dos ferits lleus i alguns danys materials

Per . Actualitzat el

Aquest diumenge a les 12 del migdia s’ha produït el despreniment d’una cornisa de l’edifici 103 de la Rambla Nova ( edifici Atlàntic),  que ha provocat  ferides lleus a dues persones que han estat ateses pels serveis sanitaris en el mateix lloc dels fets, sense necessitat de ser traslladades a un centre hospitalari. La cornisa ha caigut d’un 13è pis.

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Bombers han acudit immediatament al lloc dels fets i han tallat la circulació i acordonat la zona.

L’arquitecte municipal ha valorat la situació de l’edifici i no té danys estructurals, però sí que hi ha perill que es puguin produir més despreniments de la façana. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana  ha informat que continuarà tallat el transit a vehicles i persones  a tota la cantonada de l’edifici – Rovira i Virgili amb Rambla Nova -, per tant,  la zona seguirà  acordonada  fins a nou avís, quan es consideri garantida la seguretat.  Mentrestant, els residents a l’edifici accediran als seus pisos per l’entrada del pàrquing.

Pel que fa als danys materials, s’ha trencat una vidriera de l’entitat bancaria que està ubicada als baixos de l’immoble i podria haver algun vehicle afectat, però està pendent de valoració per part dels propietaris.

La Brigada d’Intervenció Ràpida ha realitzat els treballs urgents de reparació i senyalització de la zona i els serveis de neteja de FCC  han retirar les restes de la cornisa  que han caigut a la via pública.