Tarragona acull la segona fase de LaLiga Genuine

Per . Actualitzat el

El pavelló del Club Gimnàstic va acollir el passat dilluns la presentació oficial dels 16 jugadors del Nàstic Genuine convocats per jugar la segona fase de LaLiga Genuine, que es disputarà a Tarragona entre el 19 i el 21 de gener. Aquesta presentació s’ha fet dins la segona jornada del Voluntariat Grana, que ha servit per donar a conèixer també els detalls de la competició als voluntaris i per oficialitzar l’acord de col·laboració entre Nàstic i BASF, patrocinador oficial del Nàstic Genuine.

Al voltant de 300 alumnes del Col·legi Sant Pau i de l’Institut Martí i Franquès i un grup de treballadors de BASF van poder conèixer els detalls interns de LaLiga Genuine, ja que seran els encarregats de fer més fàcils les tres jornades a tots els jugadors i equips participants.
La inauguració del campionat es farà divendres 19 de gener a les 20 hores al Nou Estadi i entre dissabte 20 i diumenge 21 es jugaran diferents partits al Complex Esportiu Futbol Salou.
El moment més especial es va viure amb la presentació dels 16 jugadors del Nàstic Genuine convocats per la cita. Un per un, van sortir al pavelló des de la zona de vestidors i es van fer la fotografia oficial amb Josep Maria Andreu, president del Nàstic i Carles Navarro, director general de BASF a Espanya. També la resta dels jugadors de l’equip es van fer la fotografia de grup amb l’entrenador, Rafel Magrinyà.
LaLiga Genuine està formada per 18 equips. Després de jugar la primera fase a Vila-real, ara arriba la segona a Tarragona per posteriorment jugar també a Mallorca i Vigo. En aquesta segona fase el Nàstic s’enfrontarà a CA Osasuna, RC Deportivo de la Coruña i el Córdoba CF.