L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA desenvoluparan accions comercials conjuntes

L’entitat rebrà una subvenció municipal de 3.000 euros que inclou diferents activitats

Per . Actualitzat el

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el regidor de Comerç i Consum de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, i el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, han signat el conveni de col·laboració entre ambdues parts. L’acord estableix una subvenció de 3.000 euros per fer front a algunes de les accions que s’impulsen des de l’associació de comerciants.
Sànchez ha explicat que, principalment, aquesta quantitat es destina a l’edició dels planells informatius dels diferents establiments que en prenen part, i que se n’editen al voltant dels 5.000 exemplars.Per la seva banda, el president d’ATECA, Josep Maria Lloret, ha valorat molt positivament l’entesa amb el consistori, fet que aquesta signatura “demostra que l’Ajuntament ens dóna suport amb allò que volem impulsar des de l’entitat”. En aquesta mateixa línia, Josep Maria Lloret ha expressat la “il·lusió” de la nova junta directiva que encapçala l’entitat empresarial de cara a aquest 2018 que acaba de començar i que se’l prenen com un any «per participar amb moltes accions en favor del teixit comercial d’Altafulla».
L’entitat ha recuperat recentment la campanya «Un Nadal de regal» per fomentar la compra en el comerç local, que finalitzava el 6 de gener. Els premiats es donaran a conèixer el proper dijous 11 d’aquest mateix mes. ATECA també col·labora en una nova acció conjunta amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i les escoles d’Altafulla amb la campanya «De l’Escola als Aparadors», que començarà dilluns vinent 8 de gener i que s’allargarà fins al dia 21.