La Pobla de Mafumet es prepara per viure la seva festa major d’hivern

El monologuista Davig Guapo i Blaumut, plats forts de la festa en honor a la Mare de Déu del Lledó

Per . Actualitzat el

Els habitants de la Pobla enceten el nou any amb la mirada posada en la següent i propera celebració; la Festa Major en honor de la patrona del municipi, la Mare de Déu del Lledó. Del 20 de gener al 4 de febrer, els pobletans tindran l’oportunitat de gaudir de fins a 23 propostes per a tots els gustos.

Hi haurà música i ball, esports, litúrgia, solidaritat, activitats infantils i, fins i tot, també amb dues actuacions destacades: les de l’humorista David Guapo, que presentarà el seu darrer espectacle, #quenonosfrunjanlafiesta 2.0. La cita tindrà lloc el dissabte 20 de gener, a les 10 hores, al Casal Cultural, i s’ofereix a un preu de 5 €. Les entrades estaran disponibles els dies 9 i 10 de gener, per als habitants empadronats a La Pobla, i els dies 11 i 12 de gener per al públic en general.
D’altra banda, el cartell d’artistes de renom es completarà amb l’actuació de Blaumut, el 27 de gener a les 21.30 hores. La reconeguda banda està presentant el seu quart treball discogràfic, Equilibri, en un espectacle que a la Pobla tindrà un preu per entrada de 5 €. Els veïns empadronats podran adquirir-les els dies 15 i 16 de gener, mentre que el públic en general podrà obtenir les seves localitats el 17 i 18 de gener.
Finalment, el programa de la Festa Major d’hivern inclourà clàssics imprescindibles d’aquesta celebració, com són el festival de màgia Abraca… Pobla! (20 i 21 de gener), que enguany arriba a la seva sisena edició, la tradicional visita al monòlit de la Mare de Déu del Lledó (27 de gener) o el concert solidari que Vergüenza Ajena oferirà el 21 de gener, i que recaptarà fons per a finalitats benèfiques. Tot plegat es veurà completat amb els correfocs, la cercavila i la timbalada, així com amb les trobades de vehicles clàssics i d’intercanvi de plaques de cava, a més d’altres propostes que configuraran el programa d’actes de la Festa Major d’hivern 2018 a la Pobla de Mafumet.