Enderroquen el pessebre de sorra de la Pineda

El pessebre s’ha convertit en un referent de les festes nadalenques a la demarcació i s’estudia fer-lo més gran de cara a pròximes edicions

Per . Actualitzat el

Aquest dimecres al matí s’ha derruït el pessebre de sorra de la Pineda.

Al voltant de les 10.30 h del matí, una màquina excavadora s’ha encarregat d’enderrocar les figures que protagonitzen aquesta original nativitat.

En poc menys de 20 minuts, l’estructura del naixement ha quedat en res i la sorra s’ha carregat en camions, que la traslladaran a bon recapte, per ser utilitzada de nou el pròxim nadal.

El president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura s’ha mostrat molt content de la rebuda que té any rere any el pessebre i les activitats paral·leles que s’hi fan durant les festes. A més n’ha destacat la difusió que té arreu gràcies a la difusió que en fan diversos mitjans d’àmbit estatal.

Entre els objectius per a un futur, Segura ha dit que treballen sempre per millorar l’experiència dels visitants i que de cara a pròximes edicions s’està valorant fer el pessebre més gran, ja que l’aforament es queda un pèl curt sobretot els caps de setmana, quan més gent visita el conjunt escultòric.