Els jugadors del Nàstic visiten els hospitals

Per . Actualitzat el

Aquest dijous els jugadors del Nàstic han viscut una jornada social amb la tradicional visita als hospitals tarragonins, l’Hospital Joan XXIII i l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla.

Al migdia, després de la sessió d’entrenament, els jugadors s’han dividit en dos grups. Acompanyats pel conseller Jesús Albiol i el delegat de l’equip, Josep Maria Grau, un dels grups ha visitat els nens i nenes ingressats a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. L’expedició grana ha fet diversos obsequis del club i s’han fotografiat amb ells, però també amb pares, mares i personal sanitari.

Un altre grup ha visitat els ingressats a l’Hospital Joan XXIII. En aquest cas han estat acompanyats pels consellers Irene Mallol i Antoni Vallverdú; pel membre del cos tècnic, Manolo Martínez; i pel responsable de l’àrea social del club, Jordi Ruiz. A banda de visitar la planta de pediatria, els jugadors també han fet regals als nens ingressats a la recentment estrenada UCI pediàtrica i neonatal. Cal destacar els nombrosos autògrafs que ha sol·licitat el jovent, i les mateixes infermeres també s’han fotografiat conjuntament amb tots els jugadors desplaçats.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD segueix participant activament en accions als hospitals tarragonins per aquestes dates nadalenques en què malauradament molts nens i nenes estan als centres mèdics per diverses enfermetats o problemes de salut.