Primer taller de Nadal de sirenes i tritons a Tarragona

Han après l’origen així com les llegendes i les històries sobre aquests éssers mitològics

Per . Actualitzat el

Aquest Nadal els nens i nenes de Tarragona i província han pogut gaudir d’un taller màgic i únic:  el taller de Nadal que ha organitzat Sirenes Mediterranean Academy, amb la col·laboració del centre esportiu Royal Sport Center, un centre esportiu que es caracteritza per tenir una piscina amb una zona de profunditat.

Han estat tres dies en què els nens i les nenes han après l’origen, llegendes i històries de sirenes i tritons, tant de les que van néixer en el mar Mediterrani com en altres mars i cultures d’arreu del mon. També han entès que és treball de tots mantenir net el nostre planeta Terra i que el mar no és una galleda d’escombraries. Han identificant els contaminants que abunden més en l’aigua i les seves conseqüències en la flora i fauna marina. Han dibuixat mamífers marins que viuen en el mediterrani i han entès quines són les seves característiques més importants.

Però el moment més esperat ha estat quan tot el que han après en la classe ho han pogut practicar a la piscina: vestits amb una aleta que imita la fantàstica cua d’aquests éssers mitològics, han pogut nedar com a sirenes i tritons, han imitat el moviment de mamífers marins i han buscat tresors amagats.

  • Sirenas Academy

    Gràcies!!