La cruïlla de l’avinguda Prat de la Riba i els carrers Higini Anglès i Pare Palau estarà regulada per semàfors

Els treballs tindran una durada aproximada de tres setmanes i un cost de 46.612,66 €

Per . Actualitzat el

El dimarts dia 2 de gener, s’iniciarà la instal·lació de semàfors a la cruïlla de l’avinguda Prat de la Riba amb els carrers Higini Anglès i Pare Palau. Dins de la jerarquització viària de la ciutat, l’avinguda de Prat de la Riba està definida com una via principal o vertebradora amb una IMD (intensitat mitjana diària) de 6.000 vehicles/dia i amb diversos trams horaris amb més de 500 vehicles/hora. Tant el Servei Català de Trànsit, com el Pla local de seguretat viària de Tarragona, recomanen que en aquesta categoria de via la protecció a les persones vianants que han de travessar el carrer es realitzi mitjançant regulació semafòrica.

Cal assenyalar, que aquesta intersecció és la darrera que quedava sense regular en la zona delimitada per l’avinguda de Roma, la Rambla Nova i l’avinguda de Ramón y Cajal. La instal·lació semafòrica comptarà amb els darrers elements tecnològics com són els senyals acústics per a persones invidents i els temporitzadors per a vianants.

Els treballs tindran una durada aproximada de tres setmanes i un cost de 46.612,66 euros.