El consistori vol rehabilitar la passarel·la de vianants sobre les vies del tren de Baix a Mar

El termini per presentar les ofertes de licitació finalitza el 15 de gener

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament ha tret a licitació les obres de rehabilitació de la passarel·la de vianants sobre les vies del tren de Baix a Mar. El pressupost previst al projecte és de 97.803,77 € (IVA inclòs), una durada de dos mesos i el termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 15 de gener.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que l’objectiu del projecte és realitzar una rehabilitació integral de la passarel·la de vianants que creua les vies del tren entre el carrer del Ferrocarril i el carrer de Joaquim Costa, a Baix a Mar. Un informe tècnic havia detectat fissuració i encrostament marcats per la corrosió dels armats; humitats en la part inferior de les superfícies de formigó, fissures i deformabilitat dels trams d’escala; separació en els paviments dels replans; desnivells, trencament i disfuncions dels esglaons; corrosió generalitzada de les baranes, i quartejat del formigó de reforç-reparació del pilar baix del carrer de Joaquim Costa. D’acord amb aquests problemes detectats, el projecte preveu la rehabilitació de l’estructura, el canvi d’esglaons i el canvi de baranes i tanques.