El Nadal arriba a l’àrea pediàtrica de l’hospital Joan XXIII

Diferents associacions i entitats visiten el centre sanitari per aquestes dates

Per . Actualitzat el

Els passats dies 22 i 25 de desembre, el Pare Noel va visitar als nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Santa Claus va portar regals pels petits i va omplir de goig i somriures l’àrea pediàtrica del centre sanitari.
Aquests dies també han visitat als nens i nenes ingressats, una orquestra infantil, el dia 22, membres de l’Església Vida Nueva i la Tuna, el 23, i el patge reial de Ses Majestats els Reis d’Orient, ahir dimecres 27 de desembre.
Com cada any, per aquestes dates, la solidaritat arriba a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Diferents associacions i entitats de l’entorn visiten el centre sanitari per portar l’esperit nadalenc a tots els nens i nenes ingressats, així com als adults també ingressats, als familiars i als treballadors.

Altres visites previstes per als pròxims dies són:
2 gener, 9:00h.: L’Associació IPA visita i porta regals.
4 gener, 13:30h.: Visita del primer equip de Club Gimnàstic de Tarragona.
5 gener, 11:00h.: Visita dels personatges de Port Aventura.
6 gener, 12:30h.: Ses Majestats els Reis d’Orient visiten a tots els pacients de l’Hospital Joan XXIII.