El Bany de Sant Silvestre de Tarragona arriba a la 33a edició

Tindrà lloc el 31 de desembre a les 13 hores a la platja del Miracle

Per . Actualitzat el

L’Associació de Veïns del Port de Tarragona organitza, un any més,el tradicional Bany de Sant Silvestre de Tarragona, que tindrà lloc el pròxim diumenge 31 de desembre a les 13 hores a la platja petita del Miracle.
L’última remullada de l’any, que arriba a la 33a edició, es complementarà amb activitats amb els Joves del Port, com ara els jocs a la platja que ja s’han realitzat en les últimes edicions mentre s’espera per realitzar el bany, d’11.30h a 12.30 h.

L’organització anima els participants a assistir-hi disfressats. Tant els participants dels jocs com els que portin disfressa opten a premi i reconeixement, així com els banyistes que, a més de caldo, cava i neules, adquiriran la tradicional samarreta fins a exhaurir existències.

La novetat d’aquest 2017 serà l’arribada a platja per mar d’una sirena amb un missatge per a tots els tarragonins i tarragonines en l’últim dia de l’any.